Topclin professzionális tisztítószerek a közösségi helyiségek, illemhelyiségek, konyhák tisztaságáért! >> Topclin Magyarország Kft.

Rólunk

A  TOPCLIN Tisztítószerek Magyarország Kft., mint az Ecolab magyarországi vezérképviselete 2024. év elején kezdte meg a Topclin termékek hazai forgalmazását. A világ szinten, közel hárommillió ügyféllel megbízható partnerként jelen lévő Ecolab világvezető a létfontosságú erőforrásokat védő vízkezelései, higiéniai és fertőzés megelőzési megoldások és szolgáltatások terén. Stratégiája az ügyfélértéket teremtő kémiára, digitális technológiára és szolgáltatásra épül. Az 1200 tudóst, mérnököt és műszaki szakembert számláló csapata olyan, a kategóriáikban legjobb megoldásokat alkotnak, amelyek beszerzése és fejlesztése felelősségteljesen, az emberi és környezeti hatásokra odafigyelve történik.

 

Az Ecolab által gyártott, gazdaságos, kiváló hatékonyságú termékek az Ecolab tisztítási és fertőtlenítési szakértelmével kínáljuk Önnek. A korszerű, kimagasló higiéniai teljesítményű termékek, alacsony felhasználói költségek mellett biztosítják, mindennapos felhasználó Partnereink biztonságát a legkisebb környezeti terhelés mellett.

 

Az Ecolab a HoReCa szektor kis- és közepes méretű felhasználói részére fejlesztette ki a Topclin termékcsaládot, olyan Partnereknek, akik vezető márkájú, megbízható és hatékony tisztítószer rendszert keresnek versenyképes árakon nagykereskedő partnerükön keresztül.

A felhasználóbarát, QR kóddal ellátott, a nap minden órájában és a hét minden napján online hozzáféréssel, digitálisan támogatott Topclin termékcsalád, segíti a felhasználók napi takarítási igényeit, feladatait.

 

A web felület gyors és kényelmes hozzáférést biztosít a felhasználók számára minden, a termékekkel kapcsolatos információkhoz. Képzési útmutatókhoz a gépi-, kézi- mosogatás, a konyhai, az általános-, a szaniter- és padlótisztítás, valamint a fertőtlenítés területén.

Az interaktív megoldásválasztók segítségével megtalálhatóak a megfelelő termékek a különböző takarítási feladatokhoz és ezekhez letölthetőek higiéniai útmutatók, takarítási ütemtervek, termékinformációs adatlapok.

 

A TOPCLIN Tisztítószerek Magyarország Kft. jelentős raktárkapacitással és logisztikai háttérrel rendelkezik az országos termékellátás folyamatos biztosítása érdekében. A Topclin család a mindennapi takarításban egyszerű megoldásokat ad a felhasználók részére. A hatékony tisztítószerek és tanúsított fertőtlenítőszerek lefedik a napi mosogatási, felülettisztítási és fertőtlenítési feladatokat. A termékek többsége környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkezik, ezzel is támogatva a kiemelten fontos fenntarthatósági törekvéseket.

 

A termékcsalád az országos partneri hálózatunkon, illetve közvetlenül a TOPCLIN Tisztítószerek Magyarország Kft-től rendelhető meg!

Topclin professzionális tisztítószerek a közösségi helyiségek, illemhelyiségek, konyhák tisztaságáért! >> Topclin Magyarország Kft.
Topclin professzionális tisztítószerek a közösségi helyiségek, illemhelyiségek, konyhák tisztaságáért! >> Topclin Magyarország Kft.

Rendelés

Kérjük töltse ki az űrlapot és töltse fel a megrendeléshez szükséges fájlt!

Rendelés

Rendeléshez szükséges dokumentum LETÖLTÉSE

Rendeléssel kapcsolatos információ: rendeles@topclin.hu

Scroll to Top